Risiko

Vellykket forandring med minimal risiko

Proacts tilgang søger at minimere risikoen ved implementering af nye teknologier og forretningsprocesser på et niveau og til en pris, der passer til jeres behov. Dette opnås ved at kombinere Proacts mange års erfaring i branchen, som er opnået gennem tusindvis af vellykkede implementeringer og vores tætte samarbejde med jer. Proacts model har fokus på tre vigtige elementer:

  • Business IT Assessment (BITA)

    Proact samarbejder med dig om at kortlægge din virksomhedens behov og derefter fastlægge teknologisk strategi og vælge en løsning. Ved at gøre dette skabes fundamentet for den fremtidige teknologi, og det giver Proact mulighed for at kortlægge, hvilken omstillingsvilje og fleksibilitet, der kræves for at foretage fremtidige ændringer på it-siden i virksomheden.

  • Service Management (SM)

    Brug af service management (ITIL) mål til at vælge teknologi. Alle løsninger vil være designet, så de opfylder dine krav til tilgængelighed, uforstyrret drift, kapacitet og ydeevne.

  • Transformational Delivery (TD)

    Levering af teknologi og procesforandringer gennem struktureret og erfaren projektledelse. Proacts indgående viden giver mulighed for at estimere ressource- og tidsbehov med større præcision, hvilket er din sikkerhed for, at projekterne bliver leveret til tiden og ikke overskrider budgettet.

Relaterede tjenester

LÆS HVAD VI HAR GJORT FOR VORES KUNDER

Fokker Aerostructures Oslo Børs Bergens Tidende