Projektstyring og levering

Vellykket implementering af ændringer

Den tid, der bruges på planlægning og design, er vigtig for et projekts succes. Ifølge Industry Best Practice koster det 3 gange mere at løse problemer, der opstår meget sent i projektfasen, end at adressere og løse de samme problemer i starten af projektet.

I løbet af årene har Proact investeret utrolig meget i udvikling af vores projektlederafdeling. Vi arbejder med en struktureret og dokumenteret model, som bygger på standarder som ITIL. Dette giver Proact mulighed for at levere projekter til tiden, inden for budgettet og med minimal risiko, ved hjælp af allerede etablerede branchestandarder inden for it-projektledelse, som anvendes med stor succes af virksomheder i hele verden.

Denne model har været brugt med stor succes i forbindelse med flere hundrede projekter. Metoderne, som  anvendes, er yderst fleksible og imødekommer dine tidsmæssige begrænsninger og arbejdsgange, samtidig med at de mindsker risikoen og løser uklarheder. Proact vil i samarbejde med dig sikre, at leverancerne er tydeligt defineret og afstemt med projektejerne og opdragsgiverne.

Proact har et team af erfarne, professionelle projektledere, som indgår samarbejde med dine projektledere for at strukturere og lede projektet og levere en løsning, der opfylder de aftalte mål.

Proact hjælper dig gennem processen på en struktureret måde i samarbejde med dig. Proact håndterer alle projekter, store som små, med fokus på:

  • Analyse
  • Design og planlægning
  • Kortlægning af risiko og håndtering
  • Ændringskontrol
  • Projektkontrol

Proact indgår typisk tæt samarbejde med dit it-team i forbindelse med projektets start-, design- og implementeringsfase for at sikre fuld forståelse for løsningen og at den imødekommer både it- og forretningsmæssige behov. Dette kombineret med træning og support i overgangsperioden sikrer, at dine medarbejdere har de nødvendige kompetencer, og at de efterfølgende vil være i stand til at styre fremtidige projekter på egen hånd.

Proacts mål er at sikre, at vi leverer projekter rettidigt, inden for budgettet og med minimal risiko, så du hele tiden leverer de it-tjenester, dine brugere skal bruge, for at få din virksomhed til at vokse.

Relaterede tjenester

LÆS HVAD VI HAR GJORT FOR VORES KUNDER

Fokker Aerostructures Optimiratkaisut