Services

20 års succes med levering af services

Proact tilbyder et stort udvalg af professionelle services inden for en række teknologiske kerneområder. Disse services tilbydes for at sikre, at du får det største afkast på din virksomheds teknologiske investering. Eksempler på disse services:

 • Enterprise Storage

  Proact har mange års erfaring med udvælgelse, design og implementering af storageløsninger. Proact hjælper med at få den maksimale værdi af den valgte teknologi ved at identificere ydeevne, vækst og kapacitetsbehov, samtidig med, at vi forstår hvilken type data, din virksomhed ønsker at opbevare.

 • Virtualisering

  Proact gør virtualiseringsprocessen nemmere. Det vil sige lige fra at hjælpe med at definere din business case til designprocessen og forståelse for tekniske og driftsmæssige problemer. Proact investerer hele tiden i egne medarbejdere for at sikre, at de er på forkant med udviklingen inden for viden og best practice for virtuelle infrastrukturløsninger. Dette er din garanti for, at Proact altid leverer optimale løsninger.

 • Databeskyttelse og arkivering

  Proact har mange års erfaring med løsninger til databeskyttelse og arkivering baseret på Recovery Point Objectives og Recovery Time Objectives. Proact arbejder tæt sammen med dig omkring fordelene ved de forskellige teknologiske løsninger, for at vælge de mest velegnede sikkerheds- og arkiveringsløsninger til din virksomhed. Proact tilbyder en lang række backup- og arkiveringsteknologier, som alle er nøje udvalgt, så de opfylder dine specifikke krav.

 • Sikkerhed

  Datasikkerhed er noget af det, som vores kunder bekymrer sig mest om, især fordi virtualiserings- og Cloud-teknologier ændrer den måde, hvorpå private og offentlige virksomheder håndterer datarisici. Proacts sikkerhedsløsninger gør det muligt for vores løsningsarkitekter at skabe fleksible, praktisk og holdbare løsninger, der sikrer dine data fortrolighed, integritet og tilgængelighed på tværs af organisationen.

 • Teknisk træning

  Proact har en række træningsfaciliteter, hvorfra skræddersyede kurser tilbydes. Disse er udviklet til at imødekomme dine specifikke krav og med minimal forstyrrelse af din daglige drift. Kurserne kan afholdes hos dig eller et andet sted efter ønske.

Relaterede services

REFERENCER

Grieg Star Shipping Fokker Aerostructures