Managed Services backup

Lad Proact overvåge jeres backup-løsning

Proact Managed Services – Backup er en service, hvor Proact overvåger og administrerer jeres backup-løsning. Servicen hjælper jer med at opnå en mere effektiv drift, forbedre jeres serviceniveau og komplementere jeres eksisterende it-driftsorganisation.

Daglig backup
Proact tilbyder servicen på to af de førende backupplatforme; Symantec NetBackup og EMC NetWorker. Jeres backupmiljø overvåges og administreres fra Proact Operation Center, som dagligt kontrollerer, at jeres backup kører, og at der bliver foretaget en brugbar backup.

Overvågning og rapportering
Hændelser i systemet analyseres og ændringer i konfiguration og kapacitet udføres af certificerede teknikere. En gang i døgnet modtager I en statusrapport med vigtige parametre, herunder eventuelle fejlede backupper.

Sikkerhed
Datatrafik mellem jeres backupmiljø og Proact Operation Center sikres ved hjælp af en VPNforbindelse. VPN-forbindelsen er konfigureret således, at Proact kun får adgang til aftalte systemer og tilhørende logs m.m.

Stærke eksperter med på holdet
Proact har status som EMC Exceptional Partner og ”Symantec Master Specialist Partners for Data Protection”. Vi er dermed de eneste i Danmark der har opnået den højeste mulige status. vi har dermed et unikt ID i både EMCs og Symantec supportsystem.

Det betyder, at vi automatisk møder det rette supportniveau hos EMC og Symantec og dermed hurtigere kan tilbyde kompetent og målrettet support. Du har stærke folk på holdet, som fra første opkald diskuterer sagen med de rette folk.

Læs mere om vores kompetencer som Symantec Master Specialist  og EMC

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre jeres backup.

 
  Udfyld nedenstående felter
*Navn:
*Virksomhed:
*Adresse:
*Post nr.
*By
*Telefon:
*e-mail:
  
Bliv kontaktet
 Eventuelle kommentarer