SIEM as a Service

Beskyt din virksomhed og IT-systemer mod potentielle sikkerhedsbrud

Proacts SIEM-as-a-Service (Security Information and Event Management) beskytter din virksomhed ogIT-systemer mod potentielle sikkerhedsbrud.

Løsningen omfatter overvågning, advarsler og hjælp til hændelseshåndtering 24x7x365 og er nemat installere og administrere. Det giver dig mulighed for at opdage trusler, når de sker, og hjælper jer med at beskytte jeres data og intellektuelle ejendom mod dyre sikkerhedsnedbrud.

Proacts SIEM løsning sikrer ligeledes, at I lever op til lovgivningens krav, og gør det samtidig muligt for jeres it-afdeling at koncentrere sig om strategiske projekter i stedet for at bruge tiden på at overvåge store mængder data og log-filer. 

Hvad er SIEM as a Service?

SIEM as a Service er omfattende overvågning og advarsler 24x7x365. Vi tilbyder log management af både systemers og brugeres aktiviteter - og vurderer og reviderer information stort set i real time. Ved at forene intelligent baselining: analyse af performance, hvor aktuel data sammenlignes med et historisk indeks eller en baseline – og effektiv prioritering er det muligt at sende kritiske advarsler til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vidende og erfarne sikkerhedsanalytikere
De særlige kompetencer, som vores SIEM-sikkerhedsanalytikere besidder (og som netværks- og sikkerhedsadministratorer normalt ikke har), gør dem i stand til at identificere, forstå og afværge mulige angreb og hændelser næsten i real time. Ved at analysere data og informationer fra overvågningen, leverer vores SIEM-analytikere en forretningsmæssig kontekstualisering, som hjælper dig med at forstå årsagen til hændelsen. 

Rapportering og reviewing
Vi leverer løbende rapporter og reviews, der sikrer at jeres SIEM-service kontinuerligtleverer på det forventede niveau. Det betyder, at ingen udfordringer eller hændelser overses eller glemmes og at advarsler kan analyseres og forstås efter et event.

Fordele

  • OPDAG MISTÆNKSOM ADFÆRD

    Identificerer automatisk kompromitterede brugeroplysninger (fx. når en bruger logger ind fra to forskellige geografiske lokationer indenfor et kort tidsrum efterfulgt af massiv udgående kommunikation).

  • OPDAG VIRUS/MALWARE

    Adfærdsanalyse kan opdage malware, som er skabt til omgå anti-malware værktøjer.

  • COMPLIANCE

    Opdag når uautoriserede brugere åbner en fil, som indeholder en kortholders data eller patientoplysninger.

Download brochuren

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om SIEM as a Service, så udfyld formularen nedenfor og download brochuren.