Infrastructure as a Service

Ikke al infrastruktur er ens

Det er en stor udfordring at levere en it-tjeneste, der kan reagere hurtigt på ændrede forretningsmæssige behov uden stor investering. Det er ikke længere omkostningseffektivt for de fleste virksomheder, når de hele tiden bliver nødt til at investere i vedligeholdelse og administration af infrastrukturløsninger.  

Proacts Infrastructure as a Service (IaaS) løser disse problemer.  Du betaler hver måned for hosted server-, netværk- og storage-tjenester ud fra dit faktiske forbrug, hvilket betyder frigivelse af ressourcer, levering af serviceniveauer, der overstiger servicekravene og giver dine it-medarbejdere tid til af fokusere på udvikling af nye tjenester.

Vi skiller os ud. De fleste Cloud-udbydere stopper ved hardwaren og overlader det til dig at klare resten selv.  Det gør vi ikke. Vores konsulenter samarbejder med dig omkring implementering af en IaaS-platform, der er tilpasset til dine behov og giver den rette balance af sikkerhed, tilgængelighed og fleksibilitet til en pris, der ikke kommer som en overraskelse for dig.

Proacts IIaaS-løsning er en hosted Enterprise Cloud Service, som bygger på vores kerneteknologier VMware, Cisco og NetApp med adgang til tilgængelige og delte infrastrukturløsninger. Kunderne får et sikkert, virtuelt datacenter med SLA'er, der tager udgangspunkt i det, som er vigtigt for dig og dine brugere.   

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper erhvervsvirksomheder som din med sikker opbevaring af data.

Fordele

 • ENTERPRISE CLASS SERVICE

  designet fra bunden af, så sikkerhed, tilgængelighed og fleksibilitet er på plads

 • END-TO-END SERVICENIVEAUER

  En SLA for applikationen, der indbefatter slutbrugere

 • BESPARELSER

  Reducer omkostningen ved levering af missionskritiske applikationer

 • KOMPLET DÆKNING

  24/7 Helpdesk - giver dig adgang til Proacts dygtige tekniske team

 • ENTERPRISE-TEKNOLOGI

  Ægte Enterprise-teknologi fra verdens førende udbydere for høj tilgængelighed og ydeevne

 • ÆGTE FLEKSIBILITET

  Op-/nedskalering der passer til it-budgettet

REFERENCER

Fokker Aerostructures Oslo Børs