Cloud Storage

Lavere omkostninger, øget fleksibilitet og sikkerhed med webbaserede cloud storage-tjenester

Proacts webbaserede storage er en komplet løsning til en overkommelig pris, den er fleksibel og leverer sikker enterprise-klasse webbaseret cloud-storage. Proacts unikke hybride udrulningsmodel giver dig mulighed for onsite og offsite dataadgang, giver brugerne nem adgang til data ‘alle steder fra, til enhver tid, fra alle enheder’, herunder brugerstyret teamsamarbejde og udveksling af meget store filer. Desuden opnås primær serverdata i skyen samt mulighed for backup af alle data til skyen med et vilkårligt backup-software produkt.

Proact MCS tilbyder den højeste SLA, der opfylder og overstiger alle behov, så du kan fokusere på at tilføre mere værdi til din virksomhed med fleksibel fillagring, teamsamarbejde og fjernadgang.

Tilgængelige løsninger

Prodrive - Generisk 'Local Drive', som skriver og læser data i Proact Cloud

WebStorage - Browserbaseret filadgang fra overalt i verden

Fordele

 • REDUKTION AF IT-OMKOSTNINGER

  Med Proacts pay-per-use model er der ingen stor initial investering eller krav til kompliceret kapacitetsplanlægning. Automatiske buffere sikrer, at der altid er tilgængelig kapacitet, som nemt og overskueligt tildeles online. Når du vælger Proact, kan du opnå en stor besparelse på ressourcer, planlægning og eksekvering af din storageløsning.

 • HURTIG REAKTION PÅ ÆNDREDE FORRETNINGSMÆSSIGE BEHOV

  Proact Storage as a Service giver dig mulighed for at skalere op, ned og ud. Du kan tilføje nye egenskaber og ny kapacitet efter behov, hvilket gør det hurtigere og nemmere at udnytte nye forretningsmuligheder og sikrer jeres forretningsmæssige forspring.

 • ENTERPRISE TEKNOLOGIER GIVER ENTERPRISE SLA'ER

  For en virksomhed, der er vant til de højeste teknologiske standarder, er det vigtigt at bevare det samme sikkerheds-, pålideligheds- og ydelsesniveau i skyen. Proact benytter derfor branchens mest anerkendte leverandører for at kunne tilbyde dig de højeste SLA'er.

 • SIKKER OPBEVARING AF DINE DATA

  Proacts eksperter sørger for, at dine specifikke krav til sikkerhed, tilgængelighed og compliance altid bliver opfyldt. Sarbanes-Oxley (SOX), Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) eller Food and Drug Administration (FDA) standarder er blot nogle eksempler på Proacts omfattende erfaring med specifikke, vertikale krav. 

 • FLEKSIBILITET, STORAGE PÅ NETTET

  Proact anerkender behovet for fleksibel adgang til filer og behovet for brugerstyret teamdeling. Få adgang til dine filer alle steder fra og fra alle pc'er eller mobile enheder. Backup af alle data til skyen eller få primær storage i skyen til arkivering eller andre typer af  ikke-primære applikationer.

REFERENCER

Infopaq TDC