VMware

Proact – Prisbelønnede virtualiseringseksperter

VMware, førende inden for virtualisering og Cloud-infrastruktur, leverer dokumenterede løsninger, der reducerer kompleksiteten og giver mulighed for levering af mere fleksible og agile services.

Som mangeårig partner med den højeste VMware-certificering, tilbyder Proact virtualiseringsløsninger, der hjælper kunderne med at konsolidere og automatisere deres infrastruktur. Proact har investeret megen tid og mange ressourcer i at gøre Proact til branchens førende inden for desktop- og servervirtualisering og private Cloud-løsninger. Dette partnerskab giver Proacts kunder mulighed for at reducere deres omkostninger og levere smartere løsninger.

Takket være Proacts ekspertise inden for data storage og netværksløsninger, hjælper vi kunderne med at virtualisere deres kerneinfrastruktur, hvilket giver dem mulighed for at drage nytte af den smarte løsning og omkostningsreduktion, som VMware leverer. Proact hjælper kunderne med at bruge virtualisering på tværs af deres infrastruktur, herunder forretningskritiske applikationer og desktops (VDI).

Vi har mange års erfaring med design, levering, support og håndtering af enterprise virtualiseringsplatforme fra VMware, og kunderne befinder sig alle sektorer på markedet. Desuden har vi leveret mere end 500 komplekse virtualiseringsprojekter.

Sammen hjælper Proact og VMware kunderne gennem hele processen, evaluering, design, udrulning og support og tager individuelle og branchemæssige krav i betragtning. Kunden opnår store fordele ved at benytte vores pan-europæiske team af højtuddannede specialister med mange års erfaring, som altid er tilgængelige, når der er brug for dem.

Anbefalinger

  • “Stor ekspertise inden for VMware virtualiseringsløsninger og kan konkurrere på prisen. Vi fik en kvalificeret og pålidelig partner, som var krævet for at projektet kunne lykkes...Vi sætter pris på Proacts lokale ekspertise inden for EMC/VMware-teknologier, som spiller en vigtig rolle for vores datacenterinfrastruktur”

    Marko Niskala, System Manager hos Oulun Tietotekniikka (OTT), Finland

REFERENCER

Oslo Børs BN Bank