Riverbed

Proact – Reduktion af omkostninger og forbedring af netværksydelsen

Med Riverbed kan virksomheder med stor succes implementere strategiske løsninger, som virtualisering, konsolidering, Cloud computing og disaster recovery, uden at være bange for at gå på kompromis med ydeevnen på remote lokationer.

Takket være partnerskabet med Riverbed kan Proact hjælpe kunderne med at optimere deres netværksløsning, forbedre applikationsydelsen og tilbyde omfattende netværks- og applikationssynlighed. 

Takket være fælles ekspertise får kunderne mulighed for at forbedre deres mest kritiske it-løsninger, herunder Application Acceleration, Consolidation, Cloud, Data Protection, Disaster Recovery, Visibility, Server & Desktop Virtualisation, Video og meget mere.  

Proacts Riverbed-konsulenter har de højeste tekniske certificeringer og mange års erfaring med levering af optimale og komplekse netværks- og applikationsoptimeringsløsninger.  

Proacts kunder opnår store fordele ved at benytte vores pan-europæiske team af højtuddannede specialister med mange års erfaring, som altid er tilgængelige, når der er brug for dem.

Riverbed Granite

Med en Riverbed Granite løsning opnåes total konsolidering af decentrale edge-servere og storage i datacentret, mens applikationer og data projekteres til decentrale lokationer, hvor de performer som hvis de var lokale.

Læs mere her om Riverbed Granite

Anbefalinger

  • “Proact er en af Riverbeds største og mest veletablerede partnere i Norden. Proact har opnået Riverbeds højeste partnerskabsstatus og har opnået et betydeligt tekniske kendskab til Riverbeds produkter. Mange nordiske virksomheder, både store og små, har draget nytte af vellykkede Riverbed implementeringer med Proact. Riverbed er engageret i langsigtet udvikling af vores utrolig succesfulde partnerskab med Proact”.

  • Paul Coates, Regional Sales director Northern Europe, Riverbed Technology Inc

  • “Vi havde brug for en erfaren partner, der kunne give os adgang til deres konsulenter med mest ekspertise i Riverbed. Proact var både fleksible og tilgængelige på andre markeder, hvor vi havde brug for lokal support."

    Arnt Hoaas, IT Operations Elopak, Norge

REFERENCER

Fokker Aerostructures Oslo Børs BN Bank