NetApp

Proact - Europas største NetApp-partner

NetApp er verdens næststørste storage-virksomhed, der hjælper virksomheder i hele verden med at gemme, håndtere, beskytte og opbevare nogle af virksomhedens vigtigste aktiver: deres data.  Som partner siden 1998 er Proact en af NetApps ældste og mest succesrige partnere. De to virksomheder er vokset i fællesskab som følge af Proacts kompetencer og store erfaring inden for storage, kombineret med NetApps føriende storage-teknologi i enterprise-klassen.

Proact og NetApp er kendt i hele branchen for innovation og banebrydende teknologi, så vores fælles kunder aldrig behøver at vælge mellem at spare penge eller få de løsninger, de har brug for. 

Vi har leveret storage-løsninger i enterprise-klassen drevet af NetApp, som er enestående. Med mere end 3.500 vellykkede NetApp-implementering i hele Europa og mere end 10PB data i Proact Managed Cloud Services regi, kan ingen anden partner tilbyde samme kombination af erfaring, viden og succeshistorier.

At vælge Proact og NetApp betyder, at man får det bedste inden for storage og databeskyttelse. Sammen hjælper vi kunderne gennem hele processen, evaluering, design, udrulning og support og tager individuelle og branchemæssige krav i betragtning. Kunden opnår store fordele ved at benytte vores pan-europæiske team af højtuddannede specialister med mange års erfaring, som altid er tilgængelige, når der er brug for dem.

Proact har Danmarks mest kompetente NetApp konsulentteam. Som ASP og STAR partner er vores konsulenter certificeret på højeste niveau. Vi har desuden vundet flere priser som NetApp Solution Pertner of the year 2012 og Best Service Provide Innovation Awards fra NetApp.

 

Anbefalinger

  • “Proact har vist sig at være en fremadtænkende partner, der holder os ajour med nye NetApp-løsninger.”

    Ruud Steenmeijer, Manager ICT, Inbo Architects, Holland.

  • “I fremtiden sikrer dette projekt nem og effektiv levering af Cloud-tjenester, samtidig med at skalerbarheden og tilgængeligheden af storage-systemerne garanteres,”

    Antti Tuomaala, IT-systemplanlængningschef hos DNA Oy, Finland

  • “Vores behov for lagringskapacitet stiger år for år, så vi var på udkig efter storage-løsninger, der nemt kunne opskaleres. Løsningen var indlysende, da vi talte med Proact om storage-løsninger fra NetApp.”

    Morten Kopperud, Operation Manager, IFE, Norge

REFERENCER

Fokker Aerostructures Grieg Star Shipping