Dell EMC

Proact – Mangeårig partner med uforlignelige storage-kompetencer og branchekendskab

Som verdens største storage og data management-virksomhed, leverer Dell EMC systemer, software og tjenester, der beskytter virksomhedens mest strategiske aktiv - deres virksomhedsdata. Deres mål er at optimere din informationsinfrastruktur for at kunne imødekomme de stigende behov for enterprise content management, sikkerhed, arkivering, storage og virtualisering.

Proact og Dell EMC har haft et vellykket samarbejde siden 1999, med udgangspunkt i Proacts kompetencer og mange års erfaring inden for storage, og kombineret med Dell EMC’s enterprise-klasse data management-portefølje. Proacts resultater inden for design, levering, understøttelse og håndtering af storage-løsninger understøttet af Dell EMC er enestående og bruges af kunder fra alle sektorer på markedet. 

At benytte Proact og Dell EMC betyder, at man får det bedste inden for storage og datahåndtering. Sammen hjælper vi kunderne gennem hele evalueringsprocessen, design, udrulning og support og tager individuelle og branchemæssige krav i betragtning. Kunden opnår store fordele ved at benytte vores pan-europæiske team af højtuddannede specialister med mange års erfaring, som altid er tilgængelige, når der er brug for dem.

Anbefalinger

 • “Det gode ved Proact er, at vi med dem får det bedste fra begge verdener: stordriftsfordele, såsom support døgnet rundt, hvilket en mindre virksomhed aldrig ville kunne tilbyde, og samtidig en tæt og personlig relation.”

  Magnus Carlsson, It-chef ved Blekinge Teknologiske Institut, Sverige

 • “Som hurtig adoptant af nye, avancerede teknologier med unik storage integrator erfaring, uforlignelige servicekompetencer og stigende EMEA-tilstedeværelse, betragter vi Proact som en af vores vigtigste strategiske og mest lovende partnere i EMEA.” 

  Nicolas Leblanc, EMC Vice-President, EMEA Channels

 • “Det bedste ved Proact er deres stærke kompetencer: Jeg kan altid være sikker på, at de kommer med en løsning fra den indledende planlægning til endelig implementering.”

  Niko Kauppinen, Projektleder hos Optimiratkaisut, Finland

 • "Vi sætter pris på Proacts lokale ekspertise inden for EMC/VMware teknologier, som spiller en vigtig rolle for vores datacenters infrastruktur”

  Marko Niskala, System Manager hos Oulun Tietotekniikka (OTT), Finland

 • Om Proacts og EMC’s fælles løsningscenter: ”I et ægte testmiljø har vi været i stand til at eliminere eventuelle usikkerheder og fundet svar på ubesvarede spørgsmål.” 

  Heikki Ruokanen, ICT-ekspert ved Lapland kommunehospital, Finland

REFERENCER

Oslo Børs BN Bank