Veritas

Veritas - Sikrer beskyttelse af missionskritiske informationer med Proact

Veritas hjælper virksomheder med at udnytte og beskytte deres forretningsinformationer, med løsninger designet til at tjene verdens største og mest komplekse heterogene it-miljøer.
Deres løsninger dækker alle platforme med backup og recovery, business continuity, software-definerede storage og informationsstyring.

Proact har leveret vellykkede kundeprojekter baseret på Veritas' databeskyttelses- og tilgængelighedsløsninger siden 1998.

Proact har teams i hele Europa, som består af specialiserede konsulenter, der dækker en lang række områder, såsom enterprise data backup og recovery, tilgængelighed, disaster recovery og storage management løsninger. Proacts kompetencer omfatter hele processen - lige fra det indledende design og evaluering til udrulning, løbende support og management. 

Proacts Veritas-konsulenter har de højeste certificering og i Danmark er vi stolte af, at vi har opnået den særlige Master Specialisation certificering. Vi har mange års erfaring med levering af svære og komplekse projekter for kunderne.

Proacts resultater og erfaring inden for design, levering, understøttelse og håndtering af databeskyttelse og sikkerhedsmiljøer understøttet af Veritas er enestående og bruges af kunder fra alle sektorer i markedet. 

Proacts kunder opnår store fordele ved at benytte vores pan-europæiske team af højtuddannede specialister med mange års erfaring, som altid er tilgængelige, når der er brug for dem.

 

Sammen med Veritas tilbyder Proact at udføre et Dark Data Assessment, hvor vi hjælper dig med at kaste lys over sammensætningen af dine data. Læs mere om et Dark Data Assessment fra Proact og Veritas her.

Anbefalinger

 • “Vi har helt bestemt undgået en større investering i vores SAN. Med Proact har vi samarbejdet mere som partnere og mindre som kunder og leverandører, som det normalt gør sig gældende”

  Bent Reidar Andersen, Head of IT Operation hos BRFkredit, Danmark

 • “Ikke mange partnere bliver tilbudt at deltage i dette (TSPP – technical Support Partner Program), men Proact har bevist deres kompetencer inden for levering af tekniske supporttjenester til vores fælles kunder ved at løse størstedelen af de tekniske supportopgaver, de modtager”.

  Mark Gradwell, Senior Manager, Symantec Services Group

 • “Det er utrolig vigtigt for os, at vores leverandører har stor ekspertise inden for deres felt, og at der er en god kemi imellem os. Begge kriterier opfylder Proact, og derfor var det logisk for os at fortsætte med at udvide samarbejdet".

  Carsten Thirsing, It-chef hos Lynettefællesskabet, Danmark

 • "Proact havde med det samme forståelse for vores behov. Proact er vores “forsikring” på backup og storage siden”.

  Ørjan Skau, Ansvarlig for it-infrastruktur på Oslo Børs, Norge

 • “The Specialization Program var udviklet til at anerkende partnernes engagement med Symantec og bruge deres ekspertise,” sagde Jason Ellis, VP for Channel Sales, EMEA hos Symantec. “Specialized partners har vist en stor investering i Symantec og stor ekspertise i levering af løsninger og services, der beskytter kundernes mest kritiske informationer.”

  Jason Ellis, VP for Channel Sales, EMEA hos Symantec

LÆS HVAD VI HAR GJORT FOR VORES KUNDER

Fokker Aerostructures