Veeam

Veeam

For at imødekomme fremtidens udfordringer og krav til højere oppetid har Veeam, grundlagt i 2006, udviklet Always-On Enterprise. Det er en fundamental ny løsning som leverer hurtig restore af data, minimering af datatab, verificeret backup og fuld synlighed.

Veeams Availability Suite som inkluderer Veeam Backup & Replication, udnytter virtualisering, storage og cloud teknologi, hvilket gør det muligt for det moderne datacenter at hjælpe virksomheder med at spare tid, reducere risiko og ikke mindst reducere kapital- og driftsomkostninger.

Veeam Avalibility Suite kombinerer industriledende backup-, restore- og replikeringsværktøj i Veeam Backup & Replication med avanceret overvågning, rapportering og kapacitetsplanlægning i Veeam ONE. Veeam kan levere alt du har behov for, så du sikkert kan beskytte og drifte dine VMware vSphere og Microsoft Hyper-V miljøer.

Proact leverer ikke bare Veeam som en on-premise løsning. Med vores Proact Hybrid Cloud og Veeam Cloud Connect har virksomheder mulighed for at få en moderne Disaster Recovery plan til deres virtuelle miljøer. Veeam Cloud Connect sikrer, at du har en kopi af dine backups i et af Proacts danske datacentre, og med vores Hybrid Cloud kan du nemt og hurtigt starte dine virtuelle servere op i tilfælde af nedbrud i jeres primære datacenter.  
Læs mere om hvordan du bruger din Veeam backup intelligent med Proact Hybrid Cloud.

 

Læs mere om Veeam på www.veeam.com