Proact - Levering af innovative løsninger gennem stærke partnerskaber

Som Europas førende, uafhængige storage integrator og Cloud enabler, har vores teknologipartnere været kernen i den succes, som Proact har oplevet i over 20 år.

Med en række nøje udvalgte partnere, der dækker alle områder inden for data storage, virutalisering, netværk og sikkerhed, udgør Proacts leverandørportefølje den perfekte kombination af innovation samt anerkendt og velunderbygget teknologi. Alle partnere er udvalgt på grund af deres evne til at hjælpe kunderne med at reducere deres risiko, deres omkostninger og vigtigst af alt, fordi de understøtter leverancen af forbedrede it-services.

Takket være samarbejdet med disse teknologipartnere er Proact kendt i markedet for hele tiden at rykke de teknologiske grænser, så vores fælles kunder aldrig behøver at skulle vælge mellem at spare penge eller få de løsninger, de har brug for. 

For at sikre at kunderne får den bedste service og support fra Proact, foretages betydelige investeringer i træning og certificering af vores teknikere, support teams og sælgere, for at sikre, at vi har de højeste certificeringsniveauer.

Proact kernepartnere