Levering af smarte løsninger siden 1994

Proact er Europas førende uafhængige datacenter og cloud services provider. Ved at levere fleksible, tilgængelige og sikre it-løsninger og -services hjælper vi virksomheder og myndigheder med at reducere risiko og omkostninger, og – samtidigt – med at øge deres fleksibilitet, produktivitet og effektivitet. Vi har gennemført over 5.000 succesfulde projekter over hele verden og administrerer i øjeblikket over 100 petabytes data i cloud for vores mere end 3.500 kunder.

Vi beskæftiger over 800 personer i 15 lande i Europa og Nordamerika. Proact er grundlagt i 1994, og i 1999 blev vores moderselskab Proact IT Group AB (publ) noteret på Nasdaq Stockholm (under symbolet PACT).

Proact leverer transformationsændringer, og vores mål er give dig mulighed for at foretage en revolution i den måde, du driver dine it-services på. Uanset om du har behov for agile og innovative løsninger for at være på forkant med dine kunders behov, eller du gerne vil udnytte nye muligheder og skille dig ud fra dine konkurrenter, så kan Proact hjælpe dig.

Mere om Proact

 • Om os

  Ledige stillinger

  ledige stillinger

  Read more
 • Arrangementer

  Hos Proact vil vi gerne dele vores viden gennem forskellige workshops og seminarer. Der sker altid noget spændende, enten i vores eget regi eller sammen med nogle af vores teknologipartnere. Se med jævne mellemrum vores tidsplan.

  Read more
 • Nyheder

  Læs de seneste pressemeddelelser fra Proact

  Read more
 • Om os

  Medarbejdere

  Proact er ikke nogen almindelig virksomhed, og vores medarbejdere er ikke helt almindelige medarbejdere - det er det fundament, som hele vores proaktive kultur og vores ekspertise bygger på og er afhængig af.

  Read more

REFERENCER

Grieg Star Shipping Studentsamskipnaden i Trondheim