Hem
Main image

Levering af it-løsninger siden 1994

Proact er utrolig stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af løsninger, der er tilpasset vores kunders behov. Proact har udviklet og tilbyder en trin-for-trin integrationsmodel, der giver kunderne mulighed for at samarbejde med os, uanset hvilken opgave de ønsker at få løst. Proact påtager sig det fulde ansvar, hvilket betyder, at den rette strategi altid er valgt for at beskytte dit miljø.

Proacts professionelle serviceteam består af mere end 350 erfarne og kompetente konsulenter og teknikere, der tilbyder end-to-end service, der opfylder alle dine behov. Proact tilbyder en komplet service, som både omfatter design, implementering, konfiguration og træning.

Proacts projektledelsesløsninger omfatter planlægning og koordinering af dine infrastrukturændringer. De mindsker desuden risikoen for projektforsinkelser som følge af f.eks. budgetoverskridelser, manglende kompetencer m.v. Proacts løsninger bygger på de allerede etablerede branchestandarder. Det betyder, at dine drifts-, projekt- og supportteams altid kan få stillet de værktøjer, de har brug for, til rådighed.  

It-transformationsløsninger

Omdannelse af it-driften


Services

20 års succes med levering af services


Projektstyring og levering

Vellykket implementering af ændringer


Kvalitetssikring

Professionel og vellykket levering af tjenester


Risiko

Vellykket forandring med minimal risiko


Strategisk rådgivning

Maksimal forretningsmæssig værdi


Managed Services backup

Lad Proact overvåge jeres backup-løsning