Hem
Main image

Forbedre serviceniveauer, reducer omkostninger og risici!

Cloud-løsninger lyder meget lovende, men virkeligheden ser ofte anderledes ud. Proact er Europas førende udbyder af Cloud-tjenester til erhvervskunder. Alle Proacts Cloud-tjenester er udviklet efter samme princip – de skal være driftssikre, tilgængelige og fleksible.

Sikkerhed – Det er det som ligger os og dig mest på sinde, alle vores tjenester er designet til at sikre dine data til enhver tid.  Ofte kan vi tilbyde højere sikkerhedsniveauer, end man kan realisere internt i virksomheden.

Tilgængelighed – Alle Proacts Cloud-tjenester er designet til at tilbyde tilgængelighed i enterpriseklassen. Alt for mange tjenesteudbydere definerer tilgængelighed, så de opfylder deres og ikke dine behov. Det gør vi ikke, og vi vil ikke engang vide, hvad dine slutbrugere får for at sikre, at din service opfylder deres behov.

Fleksibilitet – Vi giver vores kunder mulighed for at op- og nedskalere tjenester i takt med, at deres forretning ændrer karakter, og vi fjerner tjenester, der ikke længere er behov for.  Vi leverer fleksibilitet på tre fronter - lokation, ejerskab og styring.  Det er sådan, at vi leverer en hybridmodel, der er som skræddersyet til dine behov. 

Uanset om du bare er på udkig efter en løsning til outsourcing af en bestemt del af din it-tjeneste eller til at ændre og migrere hele dit datacenter til en fleksibel platform, så kan vi hjælpe dig.  I dag administrerer vi over 10 PB missionskritiske data til mange tusinde servere og applikationer.  Uanset dit behov kan du være sikker på, at vi har den nødvendige ekspertise og erfaring til at levere varen.

Brug af Cloud-tjenester er som en rejse, ikke noget der skal opfattes som “big bang”.  Alle vores tjenester kan leveres som Private Cloud-tjenester – som er henvendt til dig og hosted af dig eller os – eller som Enterprise Cloud-tjenester – som bliver delt og hosted af os.

Backup as a Service

Er din backup-løsning enkel og omkostningseffektiv?


Disaster Recovery as a Service

Er din Disaster Recovery-løsning den egentlige katastrofe?


Flexpod as a Service

Infrastrukturen er lige blevet opgraderet - Lad Proact opgradere dig uden omkostninger nu og her


Infrastructure as a Service

Ikke al infrastruktur er ens


Service Management

Lad Proact stå for jeres it-infrastruktur 24/7


SIEM as a Service

Beskyt din virksomhed og IT-systemer mod potentielle sikkerhedsbrud


Storage as a Service

Den eneste måde at erhverve Enterprise Storage