Hem
Main image

Proact - Transformerer og forbedrer dine it-løsninger

Vi ved hvor vigtigt det er, at din virksomheds data beskyttes og leveres som en del af en fleksibel og pålidelig it-service, der fremmer din virksomheds succes.

I samarbejde med vores kunder afdækker Proact behov, definerer en strategi og leverer en løsning, der overstiger de stillede krav. Proacts løsninger dækker alle områder inden for data storage, unified computing, virtualisering, netværk og sikkerhed. Disse løsninger leveres enten i kundens eget datacenter, hostes i Proacts enterprise cloud eller en kombination af disse.

Proacts erfaring adskiller os fra konkurrenterne - med over 3.500 vellykkede projekter i løbet af de sidste 20 år og daglig håndtering af mere end 10PB kundedata i vores centre. I samarbejdet med Proact får du det fulde udbytte af al vores erfaring inden for levering af enterprise storage-løsninger til virksomheder.

Proact giver kunderne mulighed for at reducere risikoen, reducere omkostningerne og vigtigst af alt: levere forbedrede ydelser til deres brugere.

Storage og backup

Proact er Europas førende, uafhængige integrator af storageløsninger


Finansielle tjenester

Innovative finansielle løsninger, der er designet til at maksimere din virksomheds værdi


Netværk

Optimerede netværksløsninger


Sikkerhed

Informationssikkerhed i korte træk


Unified Computing

Unified Computing Solutions fra Proact giver dig mulighed for at bruge dit datacenter mere effektivt, smartere og hurtigere. Dermed sparer du tid, penge og ressourcer. 


Virtualisering

Virtualisering – Transformering af dine it-tjenester


Datacenter

Se videoen om Proact Datacenter