Hem
Main image

Proact - Levering af innovative løsninger gennem stærke partnerskaber

Som Europas førende, uafhængige storage integrator og Cloud enabler, har vores teknologipartnere været kernen i den succes, som Proact har oplevet i over 20 år.

Med en række nøje udvalgte partnere, der dækker alle områder inden for data storage, virutalisering, netværk og sikkerhed, udgør Proacts leverandørportefølje den perfekte kombination af innovation samt anerkendt og velunderbygget teknologi. Alle partnere er udvalgt på grund af deres evne til at hjælpe kunderne med at reducere deres risiko, deres omkostninger og vigtigst af alt, fordi de understøtter leverancen af forbedrede it-services.

Takket være samarbejdet med disse teknologipartnere er Proact kendt i markedet for hele tiden at rykke de teknologiske grænser, så vores fælles kunder aldrig behøver at skulle vælge mellem at spare penge eller få de løsninger, de har brug for. 

For at sikre at kunderne får den bedste service og support fra Proact, foretages betydelige investeringer i træning og certificering af vores teknikere, support teams og sælgere, for at sikre, at vi har de højeste certificeringsniveauer.

Proact og Dell EMC har haft en vellykket samarbejde siden 1999 med udgangspunkt i Proacts kompetencer og mange års erfaring kombineret med Dell EMC’s Enterprise-klasse data management-portefølje.


Som Europas største og mest succesrige NetApp-partner med mere end 3.500 vellykkede NetApp-implementeringer i hele Europa er Proact det oplagte valg for enhver virksomhed, der skal udrulle en NetApp-løsning.


Proact har leveret vellykkede kundeprojekter på basis af Veritas' databeskyttelses- og tilgængelighedssoftware siden 1998 med dokumenteret leveringssikkerhed og strækker sig over alle sektorer på markedet.


Veeam tilbyder nytænkende løsninger som leverer hurtig restore af data, minimerer datatab, verificeret backup og fuld synlighed. Veeam Cloud Connect og Proact Hybrid Cloud giver endda mulighed for en moderne Disaster Recovery plan til virtuelle miljøer.


Takket være partnerskabet med Riverbed kan Proact hjælpe kunderne med at optimere deres netværksløsning.  Vores fælles ekspertise og succesfulde historie giver kunderne mulighed for at optimere deres mest kritiske it-løsninger.


Proact og Zerto arbejder sammen om at levere Disaster Recovery af specifikke data, og hele vejen til hele datacentre. Zerto er ligeledes vores foretrukne værktøj til datamigrering. Uanset om vi migrerer data til nye platforme i vore kunders installationer eller ud i cloudløsninger.


Som prisbelønnet VMware Integrator med en lang historik med levering af mere end 500 komplekse virtualiseringsprojekter, kan Proact hjælpe dig med at ændre den måde, hvorpå du leverer it-tjenester med VMware.