Virtualisering

Virtualisering – Transformering af dine it-tjenester

I løbet af de sidste 10 år har virtualisering ændret den måde, hvorpå it-tjenester leveres. Dette sker gennem konsolidering, smartere løsninger og forbedrede serviceniveauer, samtidigt med at omkostningerne sænkes.

Men virtualisering kan også være en udfordring for it-teams - Hvordan designes og leveres infrastrukturen til at løse dette? Hvordan sikres og håndteres det virtuelle miljø?

Proact samarbejder med kunderne for at vurdere deres aktuelle miljø, definere en virtualiseringsstrategi og levere en komplet løsning. Eftersom virtualiseringsløsningen påvirker hele datacentret, omfatter Proacts løsninger både server, desktop- og applikationsvirtualisering, storage og netværk.  

Ved at standardisere og automatisere it-ressourcerne, kan I garantere at processer udføres på samme måde hver gang. Når det er på plads, kan it stille ressourcer og applikationer til rådighed via en self-service portal til hele virksomheden, således it-afdelingen bliver en broker af it-services.

Det er Proacts erfaring, der gør, at vi skiller os ud fra konkurrenterne. Proact har med stor succes leveret mere end 500 virtualiseringsprojekter og håndterer flere tusinde virtuelle maskiner. Vi har de højeste certificeringer af VMware løsninger.  

Løsningsområder

  • Servervirtualisering

    I løbet af de sidste fem år har servervirtualisering ændret den måde, hvorpå virksomheder leverer komplekse it-tjenester. Uanset om du kun lige er begyndt at bruge virtualisering eller ønsker at forbedre en eksisterende virtuel infrastruktur, så kan Proact hjælpe dig. Læs mere.

  • Desktopvirtualisering

    Mange virksomheder overvejer desktopvirtualisering men er ikke sikre på, hvilken udbyder de skal vælge, eller hvordan de skal gribe overgangen an - det er her Proact kan hjælpe. Proact leverer fleksible, skalerbare og højt tilgængelige virtuelle desktop-løsninger. Læs mere.

  • Automatisering og organisering

    I takt med at de virtuelle miljøer vokser, er det blevet endnu vigtigere, at man kan håndtere serverproblemer og sikkerhed. Proact tilbyder en række redskaber, der er designet til at forenkle håndteringen og styringen gennem organisering og automatisering. Læs mere.

Relaterede services

LÆS HVAD VI HAR GJORT FOR VORES KUNDER

Fokker Aerostructures