Finansielle tjenester

Innovative finansielle løsninger, der er designet til at maksimere din virksomheds værdi

Proact TechFlex er en omkostningseffektiv og fleksibel finansieringsform, der er specielt udviklet til it-investeringer. Techflex giver dig mulighed for at ændre it-forbruget fra en kapital- til en driftsudgift.

TechFlex er mere end blot en traditionel finansieringsform og er designet til at give dig den finansielle fleksibilitet, du har brug for, især for organisationer, der er afhængige af at opdatere og opgradere deres it-infrastruktur.

Den fleksibilitet, som Proact tilbyder gør det nemt at skifte uden at skulle betale morarenter m.v., hvilket betyder, at du får den frihed, du har brug for og samtidig kan opfylde din virksomheds ændrede behov.

Proacts innovative løsninger giver dig adgang til den seneste teknologi, der øger din konkurrenceevne. Proact hjælper dig med at opnå bedre driftseffektivitet og fleksibilitet, giver mulighed for fortsættelse af igangværende projekter og fremmer desuden ikke-budgetterede (muligvis kritiske) nye projekter

Ved hjælp af Proact TechFlex får du mulighed for at fokusere på dine vigtigste forretningsmæssige mål - øge produktiviteten og forbedre konkurrenceevnen gennem innovation.  

Uanset hvad din organisations specifikke behov måtte være, er der er altid store chancer for, når det kommer til it-investeringer, at Proact Finance kan give dig et godt tilbud.

Hvorfor vælge Finance

 • Frigiver vigtigt likviditet 

  Nu er din værdifulde kapital ikke længere bundet i infrastrukturomkostninger. Finansieringen frigiver aktiver, der kan bruges til mere strategiske investeringer eller til de innovative tiltag, der skal til for at få din virksomhed til at vokse. 

 • Bevarelse af kreditmulighed

  Brug Proacts finansiering, så du ikke bruger hele din kassekredit, så der er mere likviditet i din virksomhed. 

 • Total finansieringsløsning 

  Finansiering af op til 100 % af dine løsningsomkostninger, inklusiv dine omkostninger til f.eks. vedligeholdelse, software og tjenester.

 • Faste afdrag

  Faste månedlige eller kvartalsvise afdrag hjælper dig med at beregne og overholde budgetterne på langt sigt. 

 • Pengestrøm

  Betal i takt med at omsætnings- eller produktivitetsfordele bliver realiseret, ikke før, hvilket giver dig mulighed for at reducere risikoen og afstemme pengestrømmen.

 • Undgå gammel teknologi

  Opnå fleksibilitet ved at opgradere til ny teknologi, der opfylder dine aktuelle og fremtidige behov.

 • Finansiering uden for balancen  

  “Off Balance Sheet” finansiering giver din virksomhed mulighed for at overholde budgettet.

 • Køb og opdatering

  Proact giver dig mulighed for opsigelse af lejeaftaler og for at returnere, købe eller opgradere udstyr, som din virksomhed vil.

 • Udskudte betalinger

  Mulighed for udskydelse af betalinger for at sikre, at det er så nemt og ligetil som muligt at erhverve den teknologi, du har brug for.

LÆS HVAD VI HAR GJORT FOR VORES KUNDER

Grieg Star Shipping