Sikkerhed

Informationssikkerhed i korte træk

Beskyttelse af virksomhedens informationer er vigtigt for både dig og for Proact. Uanset om det kræves i henhold til loven eller på grund af regulering, eller der er tale om forsøg på utilsigtet misbrug, sabotage eller malware, så er sikkerhedsproblemerne reelle og kræver handling.

Siden 1994 har Proact anset datasikkerhed for en integreret komponent i alle løsninger og leverer sikkerhed på “layer 0”, idet det er vores mål at sikre fuld og integreret beskyttelse af dine mest værdifulde aktiver - dine virksomhedsinformationer.

Uanset om dine sikkerhedsproblemer drejer sig om daglige data- og adgangstjek, en “Bring Your Own Device” eller kryptering for sikker overførsel til skyen, så benytter Proact sine mange års erfaring og stærke strategiske partnerskaber til at tilbyde en lang række sikkerhedsløsninger og tjenester, der er skræddersyet til dine behov for at beskytte din virksomhed og give dig ro i sindet.

I samarbejde med Proacts strategiske teknologipartner leveres enterprise sikkerhedsløsninger, der dækker følgende kerneområder:

Vigtige områder

 • Cloud Services

  Proact tilbyder en bred vifte af sikkerhedsløsninger, der kan integreres i dit miljø for at maksimere afkastet af din investering. Med Proact er dine data sikrede og din forretning er beskyttet.

 • Virtualisering

  Beskyttelse af dit virtualiserede miljø på en sikker og omkostningseffektiv måde. Strømlinet applikationsvirtualisering, brug af virtuel patch management, log inspektion og normalisering for at forstå, hvad der sker i dit miljø.  

 • Datakryptering til storage

  Er dine data beskyttet, når de flyttes over WAN til dit datacenter? Kunne du opnå stordriftsfordele ved at konsolidere dit storagemiljø, men er du bekymret for, hvordan du sikrer dine data? Proact tilbyder håndtering og datakryptering, der vil gøre din frygt til skamme.

 • Overvågning af sikkerhedsbrud

  Antallet af enheder, der koblet op på dit netværk og producerer logs, er mange og bliver flere og flere. Alle disse enheder udgør en fare for angreb og de genererer alle sammen logs. Hvordan kan du hurtigt få styr på alle disse logoplysninger? Proact tilbyder en effektiv SIEM-løsninger, der dækker hele din infrastruktur og som hurtigt dokumenterer compliance.

 • Registrering af svindel

  Omsæt rådata fra internettet til meningsfyldt business intelligence, der giver dig mulighed for at reagere på hændelser eller sikkerhedstrusler med det samme.

 • Håndtering af politikker

  Hvis du ikke har mulighed for at dokumentere, at dine bruger har læst og forstået dine politikker, er dine systemer åbne for misbrug.  Kun hvis du har implementeret et system, der hjælper med at generere og distribuere dine politikker og du har mulighed for at kontrollere, at de er forstået, kan du håndhæve dine politikker og være sikker på, at der ikke er noget, som ikke er dækket.

 • Bring your own devices

  Kunne dine medarbejdere og ledelsen tænke sig at bruge de sidste nye smartphones m.v., uden at disse tilhører virksomheden og er underlagt central styring? Proact kan reducere denne risiko ved at udvide dit sikkerhedsdomæne, som giver tilladelse til at personlige enheder integreres på en sikker måde.

Relaterede services

LÆS HVAD VI HAR GJORT FOR VORES KUNDER

BN Bank Grieg Star Shipping