Netværk

Optimerede netværksløsninger

I løbet af de sidste 10 år har ændringerne i service og mængden af ny teknologi, haft større indflydelse på netværket end på noget andet område inden for it-infrastruktur.

Den omfattende udbredelse af virtualiseret infrastruktur, kombineret med konsolidering af datacentre, har genereret betydelige fordele og besparelser for mange virksomheder. Især med applikationer, der i stigende grad leveres centralt.

Konstant tilpasning af server og desktop virtualisering, implementering af IP-telefoni og hurtig konvergens af storage og IP-netværk sætter netværk under stigende pres. Problemet er, at det aldrig har været mere komplekst at sørge for, at dit netværk er sikkert, tilgængeligt og effektivt. Netværksviden alene er ikke længere tilstrækkeligt til at designe og levere et moderne netværk.

Proact har med stor succes leveret netværksprojekter i de sidste 15 år med fokus på data- og serviceløsninger. Proacts konsulenter har mange års erfaring inden for integration af applikationsløsninger, storage, virtualisering og backup på tværs af lokale og globale netværksleverandører.

Proact leverer konsulentbistand, sundhedstjek, design, implementering og support for at sikre, at din virksomhed har den konnektivitet, den skal brug for at køre optimalt og vokse. 

Proact stræber efter at reducere de samlede ejerskabsomkostninger - ved at designe og levere en netværksinfrastruktur, der opfylder dine aktuelle behov og fremtidige planer.

Vigtige løsninger

  • Datacenter og virtualiseringsnetværk

    Læs mere om, hvordan dit datacenter kan køre på en smart, simpel og mere effektiv måde, samtidig med at du kan reducere både omkostningerne og energiforbruget, og derudover skabe plads i datacentret. Udnyt næste generations datacenter og virtualiserede netværksløsning fra Proact. Læs mere.

Relaterede services

LÆS HVAD VI HAR GJORT FOR VORES KUNDER

Harald A. Møller AS Fokker Aerostructures