Arkivering

Dataarkivering

Proact, som har været Europas førende storage-leverandør siden 1994, hjælper organisationer af enhver størrelse med at finde en dataarkiveringsløsning, der sikrer, at dine informationer bliver lagret i henhold til deres værdi for din forretning.

Proacts mange års erfaring giver mulighed for at anbefale individuelle arkiveringsløsninger ud fra, hvad der passer bedst til din virksomhed og integrere løsningen i forhold til din overordnede dataadministrationsstrategi.

Proacts arkiveringsløsninger er udviklet til at hjælpe dig med at flytte dine værdifulde historiske data fra dyre storageløsninger til mere omkostningseffektive arkiveringsløsninger. Uden risiko, så du kan fokusere på det, der er vigtigst for dig - dine produktionsdata. 

Med Proacts arkiveringsløsninger kan du sikre at datalagring, -distribution og sikkerhedspolitikker er fleksible og kan anvendes uanset indholdstype, og at automatiske dataoverførselspolitikker følges. Resultatet er sikker dataarkivering og omkostningseffektivitet.

Proact er også en af de få leverandører, der giver dig mulighed for at flytte dine arkiveringsdata til en Enterprise Cloud-løsning.

Vigtige fordele

 • FÆRRE OMKOSTNINGER

  Automatisk flytning af gamle/arkiverede data til en mere omkostningseffektiv storage-løsning for at frigive plads på dyrere storageløsninger.

 • OVERHOLDELSE AF MYNDIGHEDSKRAV

  Arkivering af vigtige dokumenter, e-mails og andre kritiske data.

 • ONLINE-ADGANG

  Nemmere adgang til informationer ved at opbevare data online, så de hurtigt bliver tilgængelige og kan genbruges.

 • LAGRINGSEFFEKTIVITET

  Frigivelse af lagringskapacitet ved migration af ældre eller sjældent brugte data fra primære systemer til en mere omkostningseffektiv arkiveringsløsning.

 • REDUCERET BACKUP-TID

  Hurtigere backup og restore, når uændrede/gamle data er arkiveret.

 • AUTOMATISEREDE PROCESSER

  Frigivelse af driftsressourcer, spar tid og penge, takket være hurtig adgang til informationer.

Relaterede services

REFERENCER

Fokker Aerostructures