Kundernes succeshistorier

Virksomheder fra hele verden henvender sig til Proact for at få hjælp til at ændre den måde, hvorpå de leverer it-services. Uanset hvor store de er eller hvilken branche de tilhører, så har de én ting til fælles: de vil gerne indgå langsigtet partnerskab med branchens førende, der har den fornødne erfaring til at hjælpe dem med risikofrit at indføre it-ændringer – denne partner er Proact. Kombinationen af Proacts ekspertise og lokale tilstedeværelse samt indgående kendskab til branchen hjælper virksomheder med at få succes.

 • Aarhus Universitet

  Med en scale-out løsning undgår Aarhus Universitet store investeringer, når datamængden eksploderer...

  Read more
 • Københavns Universitet

  Datamængden hos National High-throughput DNASequencing Centre på Københavns Universitet kan ende med at være enorme, og det stiller store krav til centrets IT-system i almindelighedog storage i særdeleshed. Derfor er der valgt en konsolideret, centraliseret storagesystem fra Proact.
  Read more
 • Infopaq

  Infopaq har et støt stigende behov for storage. Det har fået virksomheden til at skifte fra egen storage til en Disk Storage løsning fra Proact – leveret på en Storage as a Service aftale
  med afregning efter forbrug i stedet for et stort up front køb

  Read more
 • BN Bank

  BN Bank besluttede sig for at basere deres nye storage-system på løsning fra NetApp.

  Read more
 • Brüel & Kjær

  Brüel & Kjær har som en konsekvens af sin IT-strategi valgt at udlægge sin backup til Proact. Foruden at få frigivet ressourcer til de opgaver, dergiver virksomheden mere direkte værdi, har Brüel & Kjær oplevet at få løftet kvaliteten af deres backup.

  Read more
 • TwentyThree

  Ny go-to-market strategi for techvirksomheden TwentyThree går hånd i hånd med en ny, flash-baseret storageløsning fra NetApp, designet og leveret af Proact. Den ny storagemotor under-støtter vækstambitionerne og sikrer afvikling af millioner af videoer uden forsinkelser.

  Read more
 • Herning Kommune

  Herning Kommune har løbende udvidet med nye virtualiseringsløsninger for at opnå mindre administration, større stabilitet og fleksibilitet i it-arkitekturen. Senest har de implementeret cloudløsninger til automatiseret serverudrulning og øget netværkssikkerhed med Proacts hjælp.

  Read more
 • Comcare og Proact Hybrid Cloud

  Med Proact Hybrid Cloud har Comcare kombineret to set-ups i en samlet infrastruktur. Nem administration og agilitet har været essentielt for Comcares valg. 

  Read more
 • Comcare og Backup as a Service

  Med Backup-as-a-Service fra Proact har Comcare fået en cloudbaseret backupløsning i enterpriseklassen, som er lynhurtig, sikker, koster en fjerdedel af en fysisk installeret backupløsning og imødekommer deres offentlige kunders compliance krav.

  Read more
 • Alm Brand

  Lynhurtige flashdiske og datacenter uafhængighed i én og samme løsning har gjort rent bord i Alm. Brands it-afdeling. Med Proact er svartiden reduceret til ét millisekund, og sikkerhed og redundans er i top. 

  Read more